www.halaszyiskola.hu
KezdőlapOldaltérképKeresés
Ócsa Halászy Károly Általános Iskola honlapja
Katolikus
Református
Baptista
Hit gyülekezet
1.a
1.b
1.c
1.d
2.a
2.b
2.c
2.d
3.a
3.b
3.c
3.d
4.a
4.b
4.c
4.d
SNI
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázatok
A Mi nagy könyveink

Kezdőlap|2022.03.23 - Zánka-nyári tábor

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!
 
Megjelent az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány nyári zánkai élménytáborban való részvételi lehetőséget biztosító pályázata.
Intézményünk a 2022. július 10-15-ig tartó 4. turnusra nyújtja be jelentkezését.
A pályázattal kapcsolatos minden dokumentum (pályázat részletes kiírása, az adatkezelési tájékoztatóval együtt, tábor Házirendje, stb.) az iskola honlapján megtekinthető, a 2 visszaküldendő dokumentum letölthető 03.17. csütörtöktől.
A tábori ellátás (szállás, étkezés, programok) anyagi fedezetét a pályázat biztosítja, de az utazást busszal tervezzük, melynek várható költsége (megfelelő létszám esetén, az emelkedő üzemanyagárak figyelembe vételével, valamint tartalmazva a Tihanyi kitérő programját is) előre láthatóan kb. 15 000 Ft/ fő. Ha sikeres a pályázat, az utazás költségét kell kifizetnie minden jelentkezőnek. Amennyiben az üzemanyagok árai irreális mértékben növekednének, az utaztatást az ingyenes vasúti közlekedéssel fogjuk kombinálni, igyekszünk a költségeket minimalizálni, csökkenteni.
Figyelem! Egy gyermek csak egy balatoni ottalvós Erzsébet-Élménytábor jelentkezésben szerepelhet, akkor is, ha különböző szervezetek ugyanazon gyermekkel nyújtanának be jelentkezést, ezért ha más szervezettel is jelentkeznek ottalvós Erzsébet-táborba, itt már ne tegyék, mert az iskolai közös pályázatunk kizárásával járhat!
A táborba legkésőbb 2022. 03. 25. péntek 12 óráig jelentkezhet minden 1-8. évfolyamos, iskolánkba járó, jogviszonnyal rendelkező tanuló. A pályázati anyag összeállításához mielőbb kérjük a szükséges, jelen levél mellékleteként csatolt, hiánytalanul és lehetőleg nyomtatott betűkkel pontosan kitöltött dokumentumokat:
-a szülői nyilatkozatot Ócsa, 2022. március 25. keltezéssel ellátva,
-a jelentkezési segédűrlapot,
mielőbb juttassa el az iskolába, adja le az iskola portáján. A beküldési határidő utáni jelentkezők várólistára kerülhetnek. Amennyiben nincs otthoni nyomtatási lehetősége, természetesen a kitöltendő nyilatkozatokat, adatlapokat biztosítjuk, az iskola portáján kérhető.
Zánkára fel!
 
Megjegyzés
A jelentkeztetés során fenntartjuk magunknak a jogot: rendkívüli esetben a táborcsoportba való besorolást megtagadjuk, különösen a táborba jelentkeztetett tanuló kirívó magatartási problémái esetén, továbbá amennyiben bármilyen okból a tábori kísérők egyike sem vállalja az adott tanuló felügyeletéért a felelősséget.Kérjük megértésüket!
 
Barna-Pőcz Matild Mária
intézményi koordinátor

 

   

 Frissítve: 2022.03.25, 09 óra 18 perckor
Támogassa iskolánkat
Enapló
Egyéni fogadóórák
5.a
5.b
5.c
5.d
6.a
6.b
6.c
6.d
7.a
7.b
7.c
7.d
8.b
8.c
8.d
Határtalanul
Hon- és népismeret oktatási segédanyag
Iskola-alma logó
Andromeda Travel logó