www.halaszyiskola.hu
KezdőlapOldaltérképKeresés
Ócsa Halászy Károly Általános Iskola honlapja
Katolikus
Református
Baptista
Hit gyülekezet
1.a
1.b
1.c
1.d
2.a
2.b
2.c
2.d
3.a
3.b
3.c
3.d
4.a
4.b
4.c
4.d
SNI
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázatok
A Mi nagy könyveink

Kezdőlap|2023.10.27 - Kézmosás világnapja

A  felső tagozaton a Kézmosás világnapját ünnepeltük meg a mai napon. A Kis Zöldek  előadásaikkal hívták fel a figyelmet a kézmosás fontosságára.
Ezt követte a  szakszerű  kézmosás, és  utána az osztályok egészséges, finom és dekoratív ételeket készítettek.  A verseny nagyon szoros volt. Reméljük mindenki jól érezte magát.
A zsűri értékelése alapján a helyezés a következő képpen alakult:

I. Lurkók a javából
II.Rémesen jó kaják
III. Banánturmix
Különdíjban részesült a Nemzetközi ínyencségek csapata.

Köszönjük szépen Mrázné Gáspár Tünde tanárnőnek a szervezést és a Kis Zöldek csapat munkáját.

"Kis Zöldek szervezésében tartottuk meg a mai napon a Kézmosás Világnapját, melyet reform étkek versenye kísért!
Köszönöm szépen mindenki odaadó tevékenységét, a Zsűri profi munkáját! Köszönöm szépen Barta Balázsnak, az Ócsai Halászy Károly Általános Iskola Igazgatójának, hogy elvállalta a zsűrizést, és a segítséget, amelyet nyújtott a szervezésben!
Profi munkát végzett a zsűri: Nagy Margit kedves kolléganőm, Surmann Laura titkárnő és Kosiba Kitti pedagógiai asszisztens valamint Nyikora Vivien DÖK elnök ítélte meg a három legfinomabb reform ételt, és külön díjazottunk is volt, hiszen minden osztály odatette magát és finomabbnál finomabb egészséges étkeket varázsoltak a Tanári szoba asztalaira.

Szívből köszönöm A Kis Zöldeknek a komoly felkészülést és szervezést, a ppt-k előadását, a kézmosás fontosságára tekintve, ami hihetetlenül fontos ebben a megfázásos őszi időszakban!
Köszönöm a felkészülést a komoly munkát, amivel hozzájárultak a nap sikeréhez. Nagyon jól esett, amikor a folyosón végig menve pár nyolcadikos ,,menő” diák dicsérő szavakkal illették a Kis Zöldek mostani munkáját! Igazi elismerés volt!
Köszönöm szépen az összes osztályfőnök, szülők és az osztályok lelkes és kifogástalan hozzáállását e naphoz. Nagyon sok finom reform ételt készítettetek e délelőtt folyamán, gratulálok Nektek, nagyon ügyesek voltatok! Az osztályomat külön dicséret illeti, hiszen mi lettünk a Halászys Kis séfek!
Nagyon finom volt minden és mindenki a legjobban érezte magát. Jól sikerült ez a nap!"

Mrázné Gáspár Tünde

 

 

 Frissítve: 2023.11.03, 11 óra 15 perckor
Támogassa iskolánkat
Enapló
Egyéni fogadóórák
5.a
5.b
5.c
5.d
6.a
6.b
6.c
6.d
7.a
7.b
7.c
7.d
8.b
8.c
8.d
Határtalanul
Hon- és népismeret oktatási segédanyag
Iskola-alma logó
Andromeda Travel logó
Clicky