www.halaszyiskola.hu
KezdőlapOldaltérképKeresés
Ócsa Halászy Károly Általános Iskola honlapja
Katolikus
Református
Baptista
Hit gyülekezet
1.a
1.b
1.c
1.d
2.a
2.b
2.c
2.d
3.a
3.b
3.c
3.d
4.a
4.b
4.c
4.d
SNI
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázatok
A Mi nagy könyveink

Kezdőlap|Hírek és Események|2021.12.01 - Covid

Kedves Szülők!

 

A járványügyi védekezés érdekében Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr által aláírt 29/2021. (XI.19.) EMMI határozat alapján december 1-jétől a köznevelési intézményekbe való belépés rendje az alábbiak szerint módosul:

• A köznevelési intézménybe a gyerekeken és a dolgozókon kívül csak azok léphetnek be, akik rendelkeznek a COVID-19 védettséget igazoló okirattal, EU-s igazolvánnyal vagy plasztikkártyával vagy mobil applikációval és abból annak érvényessége megállapítható, továbbá személyi igazolványukkal hitelesítik, hogy a bemutatott igazolás valóban nevükre szól.

• A köznevelési intézmény megbízott dolgozója, a beléptetést végző portaszolgálatos alkalmazott ezt köteles ellenőrizni.

A fentiekre való tekintettel kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint a személyes megbeszélés helyett részesítsék előnyben az egyéb konzultációs lehetőségeket (telefon, Teams, stb.) Amennyiben mégis szükséges és halaszthatatlan a megjelenés, rendkívül indokolt esetben időpont egyeztetés mellett csak akkor lehetséges, ha az adott intézményi látogató a fenti feltételeknek megfelel.

Segítő közreműködésüket köszönjük: Vezetőség

 Frissítve: 2021.12.01, 08 óra 08 perckor
Támogassa iskolánkat
Enapló
Egyéni fogadóórák
5.a
5.b
5.c
5.d
6.a
6.b
6.c
6.d
7.a
7.b
7.c
7.d
8.b
8.c
8.d
Határtalanul
Hon- és népismeret oktatási segédanyag
Iskola-alma logó
Andromeda Travel logó