www.halaszyiskola.hu
KezdőlapOldaltérképKeresés
Ócsa Halászy Károly Általános Iskola honlapja
Katolikus
Református
Baptista
Hit gyülekezet
1.a
1.b
1.c
1.d
2.a
2.b
2.c
2.d
3.a
3.b
3.c
3.d
4.a
4.b
4.c
4.d
SNI
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázatok
A Mi nagy könyveink

Kezdőlap|2021.03.08 - Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 17/2021. EMMI határozat alapján a Kormány 2021. március 8-ától március 31-éig tantermen kívüli digitális munkarendet rendelt el az általános és középiskolákban. A határozat értelmében a tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. lesz. Felhívjuk figyelmüket, hogy intézményünkben is erre a napra kerül az első tanítási nap. Az éves munkatervben meghatározottakhoz képest az április 7-9-re tervezett igazgatói szüneteket a nevelőtestület határozata alapján más időpontra helyezzük, aminek időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket.

 

A Kormány március 6-án hozott EMMI határozata alapján (ellentétben az március 5-én kelt EMMI határozat 6. pontjával) az intézményeknek biztosítaniuk kell a gyermekfelügyeletet a korlátozó intézkedések ideje alatt.Ugyanakkor fontos tudni, hogy a korlátozó intézkedések oka a járvány megfékezése, így kérjük és ösztönözzük Önöket, hogy csak abban az esetben vegyék igénybe a gyermekfelügyeletet, ha semmilyen más módon nem tudják biztosítani gyermekük ellátását. Csak nagy odafigyeléssel tudjuk biztosítani a személyes kontaktus minimálisra csökkentését.

A digitális munkarendben történő oktatással kapcsolatban néhány fontos információ:

1.      Az osztályfőnökök minden gyermek számára elérhetővé tették az iskolavezetés által kiadott digitális (online) órarendjüket.

2.      Ezen személyes jelenlétet igénylő órákon felül a diákok tanórai és egyéb feladatai megtalálhatóak lesznek az E-KRÉTA felületén, ahol Önök is nyomon tudják követni.

3.      Az iskolai szinten meghatározott online órákon kívül a szaktanároknak, tanítóknak lehetősége van még több személyes kontaktust igénylő TEAMS órák tartására, amit a diákok tudomására hoznak.

4.      A digitális órákra a bejelentkezés kötelező (képpel és szükség esetén hanggal), ennek hiányában az órai anyag elkészítése elégtelen.

5.      Amennyiben beteg a gyermek, vagy egyéb akadályoztatása van, orvosi vagy szülői igazolást elfogadunk az iskola házirendjében meghatározottak szerint.

 

További kérdéseikkel és kéréseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

A gyermekfelügyeleti igényüket minden nap a 06 29 378-023-as telefonszámon és a titkarsag@halaszyiskola.hu email címen jelezhetik 16.00 óráig.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Jó egészséget kívánunk mindenkinek.

Iskolavezetés

 Frissítve: 2021.03.08, 07 óra 26 perckor
Támogassa iskolánkat
Enapló
Egyéni fogadóórák
5.a
5.b
5.c
5.d
6.a
6.b
6.c
6.d
7.a
7.b
7.c
7.d
8.b
8.c
8.d
Határtalanul
Hon- és népismeret oktatási segédanyag
Iskola-alma logó
Andromeda Travel logó