www.halaszyiskola.hu
KezdőlapOldaltérképKeresés
Ócsa Halászy Károly Általános Iskola honlapja
Katolikus
Református
Baptista
Hit gyülekezet
2013-2014
2014-2015
1.a
1.b
1.c
1.d
2.a
2.b
2.c
2.d
3.a
3.b
3.c
3.d
4.a
4.b
4.c
4.d
SNI
Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázatok
A Mi nagy könyveink

Kezdőlap|2020.05.27 - Kedves Szülők és Gyerekek!

Kedves Szülők és Gyerekek!

Egyesületünk (Podiart SE) idei évben is megrendezi nagy hagyományokkal rendelkező napközis sporttáborait, különböző tematikákkal.
A lecsengőben lévő (COVID-19) járvánnyal kapcsolatosan hozott jelenlegi kormányrendelkezések lehetővé teszik a nyári táborok megtartását, de természetesen ettől még fontosnak érezzük a szigorú (de ésszerű) óvintézkedések betartását a táboraink szervezése kapcsán az alábbiak szerint.

TÁBOROZÁSI FELTÉTELEK 2020-ban:

Regisztráció, jelentkezés:

- előzetes regisztráció (igény felmérő) visszaküldése június 07-ig – nincs semmilyen kötelezettsége – ezek alapján állítjuk össze a tábori hetek programjait, létszámát

- június 8-tól, de legkésőbb 2 héttel a választott tábor előtt a jelentkezés megküldése – 10.000 Ft / fő foglaló megfizetésével és a COVID-19 cheklist nyilatkozat visszaküldésével (COVID19 teszt nem kötelező, de a vírussal kapcsolatos érintettségről nyilatkozni kell) a weboldalunkon keresztűl.

- a tábori hetet megelőző hét szerdájáig a fentmaradó tábori díj befizetése (készpénzes befizetésre a tábor kezdő napján nem lesz lehetőség), szülői egészségügyi nyilatkozat beküldése.

Táborozás menete, programjai:

Az összes oktatónkat heti szinten COVID-19 gyorsteszttel szűrjük. Táborainkat idén kizárólag kiscsoportos létszámmal (max. 10-12 fő) indítjuk, és programjaink döntő többségét kültéri helyszínekre szervezzük a fokozatos elővigyázatosság jegyében. A véglegesített Tábori tematikákat az adott hét megjelölésével a weboldalon lehet majd kiválasztani jelentkezéskor. Az úszás lehetősége az intézmény(ek) nyitvatartásától függ.
A heti programokat előre mailon megküldjük, az esetleges változásokról a tábori program napot megelőző napon legkésőbb értesítést is küldünk.
Tábor nyitvatartása: H-P., 7.30-17.00 (Tábori programok 9.00-16.00 között) Tábor (központi) helyszíne: Gyál, Pesti út 40 – Kyokushinkai karateház

Minden regisztráció és fizetés előre online (weboldalunkon keresztül) történik, és kérjük a szülőket, hogy a táborba érkezéskor, távozáskor legyenek tekintettel arra, hogy kerülni tudjuk a túlzott tömörülést. A gyerekek kerüljék a személyes tárgyak behozatalát (max. a kicsiknek egy „alvóka”), a játékokat és sporteszközöket mi biztosítjuk, amiket napi szinten fertőtlenítünk. Saját kulacs javasolt, de ezt egymással ne osszák meg! Érkezéskor a gyerekeknél kötelező kézfertőtlenítést végzünk, és javasoljuk a pici (hordozható) személyes kézfertőtlenítő gél beszerzését is – természetesen nálunk is lesz ilyen. Minden reggel (érkezéskor) érintésmentesen hőmérőzünk, 37.3 C fok felett a gyermek nem tud az aznapi táborban részt venni – érdemes otthon indulás előtt mérni.

Idén indítunk alap sporttábort, ami tartalmazza a 3x-i étkezést (reggeli, ebéd, tízórai), saját szervezésű programokat (heti egy kirándulással) és az oktatók költségeit, aminek heti díja: 24.000 Ft / fő. Az alap tábor a fizetős programok költségeit (kirándulás kivételével) NEM tartalmazza.

Az (egy éjszakás) ottalvós és bentlakásos sporttáborainkról – érdeklődés esetén – külön tájékoztatót küldünk!

További részletek és regisztráció lehetősége: https://podiartegyesulet.hu/nyari-tabor/

Mail: pse@podiart.hu

 Frissítve: 2020.05.27, 11 óra 37 perckor
Támogassa iskolánkat
Enapló
Egyéni fogadóórák
5.a
5.b
5.c
5.d
6.a
6.b
6.c
6.d
7.a
7.b
7.c
7.d
8.a
8.b
8.c
Határtalanul
Hon- és népismeret oktatási segédanyag
Iskola-alma logó
Andromeda Travel logó